OOTD – FALLEN TREES

Hej Igen

Her er endnu et lille “outfit of the day”. 
Håber I kan lide det 


Cardigan H&M – Skjorte Vila – Bukser Topshop – Støvler Genbrug

“Only a real friend will tell you when your face is dirty” – Sicilian Proverb

“A loyal friend laughs at your jokes when they’re not so good, and sympathizes with your problems when they’re not so bad” – Arnold H. Glasgow

“True friendship comes when silence between two people is comfortable” – Dave Tyson Gentry

SES SNART 
KNUS EMMA

VINTAGE COLLAGE #2

Hej Igen

Så er der endnu en “Vintage Collage” håber I kan lide den. 


“Nothing is impossible the word itself says: I’m possible” – Audrey Hepburn

“I don’t know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody” – Bill Cosby

Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART 
KNUS EMMA 

OOTD – THE MUSTACHE

Hej Igen

Så er der et lille “outfit” klar til jer. 
Vejret er nu endelig ved at være klar til at gå i strik og lange ærmer. Jeg kan ikke vente til efteråret virkelig sætter ind. 

Kjole Zara – Strik H&M – Støvler Genbrug – Øreringe Marked

Min lillebror kom lige ud, da min mor var ved at hjælpe mig med at tage billeder til dette post, for at vise os sit nye mustache (og er det bare mig eller ligner han Mario..?).

Håber I kunne lide dette indlæg
SES SNART 
KNUS EMMA

NEW IN

Hej Igen 

Ville lige dele nogle af mine nyeste (og lidt random) køb. 

Jeg er ikke normalt typen, der er helt vild med søde sager (jeg er personligt mest til salt og chokolade), men jeg er helt afhængig af de her “Chewits” som de hedder og de smager så godt. Så køb dem, hvis du nogensinde falder over dem. 

Hvilken pige ejer ikke en eneste pakke med sticky notes? Jeg var i desperat mangel på disse, for de er så rare at have, hvis man lige kommer i tanke om noget man skal huske. 

De her små elastikker er super smarte, til fletninger eller lignende. 

Jeg faldt over denne Essie neglelak og jeg har faktisk længe ledt efter sådan en farve her, så den skulle selvfølgelig med hjem. Jeg skal nok lige lave et indlæg, hvor I kan få et bedre indtryk af farven.

Min gamle EOS læbepomade er næsten brugt helt op, så tænkte lige jeg måtte anskaffe mig en ny, eftersom de er så gode og virkelig gør ens læber silkebløde. 


Hvis ikke har prøvet at smage det er “frugt vand”, så gør det! Det smager så godt og er faktisk rimelig forfriskende. 

Det var sådan set det, som sagt en rimelig mærkelig blanding og intet tøj desværre, men jeg spare lige i øjeblikket op til efterårsferien. Så har butikkerne forhåbentlig også fået nogle flere, fede efterårsvarer ind. 

Håber I kunne lide dette indlæg
SES SNART 
KNUS EMMA

VAGABOND BOOTS

Hej Igen 

Jeg er åbenbart inde i en fase, hvor jeg genfinder en masse fede “items” i mit klædeskab, og det er altid vildt nice, for så har man ikke trangen til hele tiden at købe nyt, det er nemlig den trang de genfundne items udrydder. 

Men denne gang er det disse sko fra Vagabond, som jeg købte i genbrugen for halvandet år siden. Jeg ved som sædvanlig ikke, hvorfor jeg ikke fik gået i dem, men nu er det stort set de eneste sko jeg går med (næst-efter mine flatforms fra asos). 


Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART 
KNUS EMMA

WHITE AND FUZZY

Hej Igen 

Denne her cardigan har egentlig hængt i mit skab siden foråret, og jeg tror kun jeg har brugt den 1 gang! Men jeg aner ikke, hvorfor jeg ikke har brugt den noget mere. Så i går, da jeg som sædvanlig stod foran mit skab og ikke kunne finde ud af, hvad jeg skulle have på, fik jeg øje på denne her, og tænkte jeg ville give den en chance. Så det gjorde jeg, og det resulterede i, at jeg nok kommer til at bruge denne cardigan langt mere end jeg hidtil har gjort. 

Har I fornylig genfundet et vildt fedt stykke tøj i jeres klædeskab?

Jeg købte også denne toilettaske fra Søstrene Grene i slutningen af sommerferien, da jeg ødelagde den jeg havde før (ved at komme at for meget krigsmaling ned i den selvfølgelig). 

Jeg har altid været vild med Søstrene Grene’s toilettasker, for de er vandtætte og lavet ud af en slags voks-marteriale som er dejlig nemt at gøre rent, så de kan anbefales.  

Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART
KNUS EMMA

FEELING ORANGE…?

Hej Igen 

Ved ikke lige hvorfor, men jeg havde bare en trang til at se noget farve, så jeg lavede i går denne collage. 
“Hvorfor lige orange?” – tænker i nok, og jeg ved det faktisk ikke, det er bare en farve som jeg synes altid er så opmuntrende og varm. Den minder mig også om bladene, når de begynder at falder af træerne om efteråret, og efterår er min favorit sæson. Men jeg tror det er noget underbevidsthed, der er skylden i denne collage.  


Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART 
KNUS EMMA

MANGLER INDLÆG

Hej Igen
Jeg er så utrolig ked af, at jeg ikke har blogget i et stykke tid. Men jeg er lige startet på gymnasiet og jeg skal lige finde min rytme, før i igen vil se indlæg fra mig, stort set hver dag.
Men det er ikke kun mangel på tid, der gør, at jeg ikke har blogget. Jeg mangler nemlig ideer! Og det er det værste, der kan ske for en blogger, for jeg vil så gerne lave nogle indlæg til jer, men jeg har ingen ideer! Det samme gælder ideer til nye videoer. Så kort sagt er jeg altså gået tør på ideer. Så det ville være vildt nice, hvis i måske gad komme med nogle ideer, enten via kommentarfeltet under indlægget, eller twitter, tumblr eller facebook. 
Det vil virkelig være rart også at få lidt input fra jer, der læser med, så i får en større indflydelse på bloggen. 
Så kom endelig med en masse forslag eller ønsker. Det vil virkelig betyde meget <3
SES SNART
KNUS EMMA

VINTAGE COLLAGE #1

Hej Igen 

Her kommer der lige en lille collage med vintagebilleder. Planlægger at lave nogle flere af de her indlæg. Håber I finder dem inspirerende :-)

“The best revenge is massive success” – Frank Sinatra

“I don’t mind living in a man’s world as long as I can be a woman in it” – Marilyn Monroe
Håber I kunne lide dette indlæg
SES SNART
KNUS EMMA


OOTD

Hej Igen

Så er den nyeste video oppe på youtube :-)
Tag et kig på den
Håber I kan lide videoen
SES SNART
KNUS EMMA