Ulyana Sergeenko

Tur på Gymnasiet…

Hej igen
 
Jeg var her for leden til åbent hus på gymnasiet, for at høre lidt om de forskellige linjer, det sociale osv. 
Det var utrolig hyggeligt, men også lidt mærkeligt at se alle dem, som man måske kommer til at gå i klasse, eller årgang, med efter sommerferien. Men det vækker altså bare nysgerrigheden og utålmodigheden i mig , for nu synes jeg ikke, at det sidste af folkeskolen kan gå hurtigt nok… 
Jeg er bare klar til at begynde på noget “nyt”, hvis man kan sige det sådan? Klar til at møde nogle nye mennesker, få en anderledes hverdag, få nye oplevelser osv.
Jeg er i hvert fald begyndt at kunne mærke, at jeg har gået i folkeskole i 10 år snart!
 
Men jeg kan helt sikkert anbefale at tage et smut forbi, hvis det gymnasie du skal på holder åbent hus, du får et rigtig godt billede af, hvordan det hele fungerer, for du kan stille så mange spørgsmål du vil. Du får jo også et smug-kig på nogle af de lærere du måske skal have, eller bare en ide om, hvordan de er.
Du bliver også introduceret til de forskellige fag, hvis du måske stadig går og overvejer hvilke du vil have, jeg fandt i hvert fald ud af, at jeg vil holde mig langt (og jeg mener LANGT!) væk fra billedkunst. Til alle jer, der har billedkunst, og jer der planlægger at vælge det, godt for jer jeg synes det er vildt fedt! :-) Men det er ikke noget for mig, jeg holder mig til mediefag, det er meget mere mig :-)
 
Alt i alt kan jeg sige, at muligheden for at komme til åbent hus på gymnasiet, helt sikkert har gjort mig endnu mere spændt på at starte der, og jeg kan ikke vente.
Jeg må sige, at det er lang tid siden, jeg har glædet mig så meget til at starte i skole. :-)
Håber I kunne lide dette indlæg
SES SNART
KNUS EMMA
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulyana Sergeenko