A new project is finished

Elisabeth Arden

Hej Igen

Jeg fik i julegave nogle Elisabeth Arden produkter. Men før jeg delte dem med jer her på bloggen, ville jeg lige prøve dem af og se, hvad jeg synes om dem, så I også kan få et indtryk af om det er nogle gode produkter eller ej og, hvad i måske gerne vil bruge jeres penge på. 

 
De to første er lotion til hænder (og fødder) og jeg synes det virker rigtig godt. Det sæt jeg fik kom med et par “sokker” til fødderne og et par “handsker” til hænderne, som man tager på efter man har taget lotionen på. 
Jeg må dog sige, at hvis du ikke har så store problemer med tør hud på hænder og fødder, så kan du sagtens bruge en anden lotion end den her. Den her lotion er til noget mere “hardcore” håndpleje. 
Så hvis du ikke lige synes, det er en pris du vil betale for en lotion, og du ikke har vildt tør hud, så kan du sagtens finde andre, der fungerer lige så godt. 

Dette produkt er den utrolig kendte “Eights Hour Cream”, som (efter min mening) virkelig er et utroligt produkt, som kan bruges alle steder på kroppen (selvom den godt nok siger ansigt). 
Jeg bruger den en gang imellem, for den har en meget fedtet og klistret konsistens, så jeg anbefale at bruge den et par gange om ugen. Nu taler jeg selvfølgelig efter egen erfarring, så hvis du kan bruge den hver dag uden problemer så gør det, men jeg kan kun anbefale at prøve jer frem med dette produkt. 
Der skal heller ikke bruges så meget produkt til ansigtet. Jeg bruger en klat lidt mindre end en ært, og så gnider jeg det mellem mine hænder og dupper mit ansigt med dem, så produktet bliver godt fordelt.  


Det sidste produkt er, som I kan se, en læbepomade. 
Jeg er helt vild med den! Men jeg vil dog sige, at den virker ligesom, hvis du brugte noget af “Eight Hour Creamen” på læberne, det plejede jeg at gøre, før jeg fik denne, og det virkede lige så godt. Denne her er selvfølgelig mere “handy” og lettere at håndtere når man er på farten. 

Jeg håber I kunne lide dette indlæg
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A new project is finished