Beklager stilheden...

NO SHOPPING??!!!!

Hej Igen
 
Jeg troede aldrig nogensinde jeg skulle se denne titel på min blog. Men jeg har taget en lille udfordring op, som jeg rigtig gerne vil bibeholde, så derfor tænkte jeg, at det skulle deles med jer. 
 
Jeg læste lige en artikel om bloggeren Ida Burchardi, som har givet sig selv udfordringen ikke at shoppe i et år! Og kun gå med tøj hun ikke har brugt i et år…
Men fordi jeg for nylig donerede en masse tøj til diverse genbrugsbutikker, så bliver det en smule svært, eftersom stort set alt det tøj jeg har, har været brugt mere end en gang i løbet af det sidste år. 
 
Jeg bliver også nødt til at give mig selv en time-out, når jeg tager på sommerferie, for hvem køber ikke lidt her og der, når de er på sommerferie?
 
Så mine regler i denne “Wardrobe Challenge” er følgende:
 
1. Jeg må kun bruge det tøj, jeg allerede ejer
2. Jeg må ikke shoppe tøj, sko, neglelakker og accessories. 
3. Når jeg smutter på sommerferie, kan jeg shoppe. Men så snart jeg sætter fod i DK igen ophører min tilladelse til at shoppe. 
4. Jeg kan låne tøj af fx søs (hvilket hun sikkert ikke bliver særlig glad for at høre, men hun låner også tit af mig så det er en fair trade ;-)
5. Jeg skal være så kreativ som muligt   
 
Jeg håber da nogle af jer også bliver inspirerede til at prøve at tage udfordringen op, man kan jo lade den køre så længe man vil. 
 
I kan læse mere om Idas “Wardrobe Challenge” her 
 
Fortæl mig endelig, hvis i vil have nogle “outfit of the days” jeg vil med glæde lave dem. 
 
SES SNART
KNUS EMMA 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beklager stilheden...