Mit næste køb

Mine 3 yndlingsfilm

Hej allesammen
Det bliver et kort post idag
Jeg ville lige dele nogle af mine yndlingsfilm med jer
1. P.S jeg elsker dig
Den film er bare fyldt med helt vildt mange gode budskaber, kan også anbefale bogen, og jeg elsker den, selvom tårerne strømmede frem allerede 5 minutter inde i filmen.
2. Mona Lisa smile
Denne her film gav mig et helt andet syn på, hvordan det var at være kvinde engang, og den inspirerede mig til at vise at vi kvinder/piger også har noget, at skulle have sagt, så filmen kan klart anbefales. 
3. The devil wears prada
Hver eneste fashionista har set denne her film, og med god grund, for den er sjov, fyldt med mode og så skulle redaktøren i filmen vist ligne Vogues redaktør Anna Wintour. Hvis du er vild med mode, så se denne her film. 
Håber i kunne lide dette post
SES SNART
XOXO EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit næste køb