Min playliste

Mit næste køb

Hej allesammen 
Mit næste køb er: En paillet top
Som denne her fra Zara
Eller denne fra H&M (surprise)
En paillet top er et rigtig godt statement i garderoben, for den kan dresses up eller ned, det er egentlig bare op til en selv. Jeg kunne forestille mig at style begge de her toppe med en nederdel og med et par sorte hæle og der har man et perfekt outfit til fest. Pailletter giver bare et outfit det ekstra, så man kan se stilfuld ud, uden at have brugt flere timer foran skabet. Hvis jeg skulle style et lidt mere afslappet outfit så ville jeg style paillettoppen med et par jeans, et par fede støvler og nogle rå smykker, voilà der har man et perfekt outfit. Så selvom man skulle tro at paillettoppe er svære at style, så kan det altså sagtens lade sig gøre. Personligt synes jeg at det bliver lettere for mig at style noget når det har en neutral farve, for så kan jeg bruge det med flere forskellige ting i mit skab og ikke kun 2 par bukser og 1 cardigan. Det gælder egentlig bare om at gøre det lettere for sig selv, så man ikke står foran sit skab og ligner en gal person, når man skal sætte noget tøj sammen. 
Håber i kunne lide dette post
Jeg vil rigtig gerne høre noget feedback fra jeg
SES SNART
XOXO EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min playliste