Quote

Bøger

Hej 
Jeg ved godt det er lang tid siden jeg sidst har skrevet et post, men jeg har haft vild travlt med skolen, træning og finde på nye ideer til blogposts. 
Jeg skriver fordi at jeg har tænkt på at udvide min horisont lidt, hvad angår de hovedtemaer jeg skriver om på min blog, jeg har nemlig tænkt på at begynde at lave boganmeldelser ( ikke de lange som man laver i skolen )
Jeg synes nemlig at det kunne være sjovt at anmelde nogle bøger til jer og det kan være hvilke som helst bøger, biografier, modebøger, gyser, krimi, pigede bøger, teenage bøger og mange flere. Det ville også være fedt at høre noget fra jer, hvis I f.eks. har læst den samme bog eller har en god ide til den næste bog jeg kunne gå igang med, vi kunne ligesom få vores egen lille bogklub : )
Jeg er vild med at læse og det synes jeg alle burde være, for bare det at kunne leve sig ind i en bog og være fanget af den, er helt fantastisk. 
Jeg håber I synes om ideen
SES SNART 
XOXO EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quote