Versace for H&M?

Bumser

Hej lige inden jeg ligger mig til at sove skal i lige høre om den her super smarte måde at komme af med bumser på. Jeg har ikke selv prøvet, men det vil jeg helt sikkert når jeg ender i en nødsituation, hvor bumsen bare skal væk omgående! Det er et gammelt husråd som jeg læste om en dag, det går ud på, at du taper din bums til med gaffatape, eller kommer lidt tandpasta på, jeg ved godt at det virker og lyder underligt, men jeg vil helt sikkert lade det komme an på en prøve. SES SNART XOXO EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Versace for H&M?