Yndlings blade

September (starten af oktober) favoritter

Jeg håber virkelig at i kan li det her blogpost, eftersom det er noget nyt jeg har fundet på at skrive om. Det går ud på at jeg hver måned skriver nogle af mine favorit ting, makeup, tøj, billeder, blogs osv.
I er også velkomne til at skrive jeres favorit ting, bare send mig en mail ( emmablog.q.and.a@gmail.com) eller skriv i kommentarerne : )
Favorit iphone app: Tap Tap Revenge 4, det er et super spil hvis du keder dig og trænger til at træne dine fingre : )
Favorit hændelse: Jeg startede min blog : )
Favorit sang: Jeg har to yndlings 1. Gym Class Heroes: Stereo hearts ft. Adam Levine 2. One Direction: What makes you beautiful. De er supergode, perfekte til en mandag morgen når man bare ikke orker noget, så sæt en af de her sange på og så er din energi i top.
Favorit blog: http://blog.stylemint.com/ det er en supersej blog, og jeg er vild med den : )
Favorit sko: Mine UGGS er fantastiske specielt her i weekenden, eftersom det har været som en fryser udenfor.
Favorit blad/artikel: Jeg er lige begyndt at læse EURO WOMAN og jeg elsker bladet.
 
Favorit gadgets: Mine iPhone covers, de er supersøde, jeg bruger dem dog kun når jeg ikke skal noget vildt, for de beskytter ikke telefonen ordentligt. Min anden gadget er min MACBOOK jeg elsker den : )
 
Favorit accessory: Mine tykke tørklæder og min baskerhat, de er ikke kun fashionable, de er også varme : ) Jeg har også været helt vild med at bruge mine solbriller, de kan sagtens bruges selvom der ikke er 30 grader : )
Favorit tøj: Min vest, den reddede mit liv efter at jeg havde været en tur i søen, det var en scene til den kortfilm vi laver i emneugen ( ja det var koldt ).
Jeg har også været helt vild med basistøj, det er så let at style.
Favorit duft: Sence of glory, det er en perfekt efterårs og vinterduft , fordi den er tung men stadigvæk elegant ( jeg er rædsom til at beskrive dufte, men jeg håber at i har en ide om hvordan den dufter)
 
Favorit makeup: Min blush fra Loreal Paris ( nr. 115 ) den giver en god glød, så man ikke ser helt ligbleg ud. : ) ( Farven er lidt dårlig på billedet ) Læbepomad er også en favorit.
 
 
Favorit film/serie/DVD: Jeg er helt hooked på Gossip Girl, jeg elsker den serie, og så har skuespillerne en fantastisk stil. Jeg har også set den dvd der fulgte med mit Vogue, Vogue Catwalking, som jeg har blogget om før.
 
Favorit billede: Det siger sig selv : )
 
 

Favorit mascara: No7´s longer lashes  waterproof mascara

Favorit neglelak: Jeg har flere forskellige, og de er allesammen perfekte her til efteråret.
Nedern i denne måned, nyan cat, den er sød og alt det der, men er jeg den eneste der er ved at blive sindsyg af den melodi ? : )
 

Efter min tur i søen, med min vest og basker ( og en rød næse :)

 
Håber i kunne li det her post
SES SNART

XOXO EMMA 

 
 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings blade