UPDATE + PLAYLIST

Sidste skoledagskostume

Hej Igen 
 
Jeg er nu kommet frem til to ideer til mit sidste skoledagskostume ! Og jeg må sige, at det har været ret svært at være original, når det kommer til de her kostumer. Men det var en sjov udfordring som jeg helt sikkert ikke ville ignorerer ;-) 
Men nu ved jeg egentlig ikke, hvor originale disse kostumer er. Jeg var bare fast besluttet på ikke at ligne en luder på sidste skoledag, for det er ikke det mest originale. Det er som om alle lader deres indre luder løs, når de skal finde kostumer til sidste skoledag, og det er ærlig talt sindsygt smagløst. Men det må folk selv styre, jeg trængte bare til at få min holdning til det ud. 
 
Men de to kostumer jeg står og skal vælge mellem nu er: 

#1 Ole Lukøje 
#2 En klovn 

Men jeg må indrømme, at jeg lige nu hælder mest til Ole Lukøje ;-)

Hvad skal I være til sidste skoledag? skriv endelig en kommentar! <3

Håber I kunne lide dette blogindlæg
SES SNART
KNUS EMMA

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE + PLAYLIST