Fødselsdag

Denne uges planer

Hej Igen
 
Som nogle af jer nok ved, starter eksaminerne i denne uge (wha, wha, whaaaaaa!) 
Så derfor bliver det nok lidt svært at få blogget hver dag, men jeg skal gøre mit bedste :-)
Jeg skal nemlig også spille koncert i denne weekend og på mandag, og skal derfor øve hele weekenden. 
 Og oven i det, så aner jeg ikke, hvad jeg skal være til sidste skoledag (nogle der muligvis mangler en røv til deres æselkostume? For jeg er fri!), så det skal nok blive spændende. Men det sker dog for mig af og til, at jeg får de bedste ideer i sidste øjeblik, så nu må vi se.

Jeg ville bare lige give jer denne advarsel. Det kan dog være, at jeg får tid til at smide nogle videoer på youtube. Så hold udkig efter dem (i kan finde min side her) og hvis I har nogle ideer til fremtidige videoer, så skriv endelig en lille kommentar neden under dette indlæg :-)

Håber I kunne lide dette indlæg og er ok med stilheden, der vil være på bloggen den næste uge
SES SNART
KNUS EMMA 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag