Golden heel...

GoPro Hero

Hej igen

Som sagt er jeg ved at spare op til et nyt kamera, men nu overvejer jeg, om jeg også skal købe et GoPro Hero kamera, fordi det optager utrolig fede film, og jeg tror det vil være rigtig sjovt at tage med på ferier eller til andre aktive ting man foretager sig. Selvfølgelig har jeg jo tænkt mig at dele nogle videoer med jer, men jeg er stadigvæk lidt usikker på om jeg vil købe det (det er jo ikke helt billigt), men nu må vi se…

Hvis nogle af jer har prøvet, eller har et, GoPro Hero så fortæl mig endelig, hvad i synes om det eller kom med nogle tips til, hvor det er en god ide at købe det osv. 

Hvis du ikke er helt med på, hvad et GoPro Hero kamera er, så tag et kig på nogle af videoerne her :-)


Håber I kunne lide dette indlæg
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden heel...