Sexy Tiger - Køb på Flensborg Julemarked

Mine favorit-apps

Hej Igen
Så har jeg endelig, efter lang tids venten, arvet min fars gamle iPhone. Så derfor tænkte jeg det ville være meget passende at skrive et lille indlæg om nogle af mine favorit-apps.
Lige inden jeg starter, vil jeg bare lige sige, at jeg er afhængig af apps. Jeg synes det er så fedt at kigge inde på App Store og finde apps, som man måske ikke behøver, men bare må have.
Nu til hele meningen med dette indlæg…
Jeg indkluderer altså ikke de klassiske som Facebook, twitter, instagram osv. jeg skriver om nogle som, forhåbentlig, ikke alle har hørt om. 
Snapchat…
Snapchat er noget jeg først lige er begyndt at bruge, men jeg er helt vild med det. Du kan sende billeder til dine venner eller familie lynhurtigt, hvis der er noget du synes de bare må se. Jeg brugte det f.eks. da jeg skulle sige “tak for gaven” til min veninde juleaften. 
Tumblr…
Hvis du er afhængig af tumblr.com så skaf dig app’en, andet behøver jeg vist ikke sige om denne app.

Lookbook…
Lookbook.nu har endelig fået en app, og det fungerer ligesom deres hjemmeside. Du kan se alle de outfits du vil, og jeg elsker at sidde og kigge derinde når jeg har brug for noget inspiration med det samme.  

Netflix…
Hvis du har en netflix-konto er det altså super rart at have deres app. 

Picframe…
Picframe er rigtig god, hvis du gerne vil lave en lille collage af billeder og slå den op på Instagram eller bare gemme den. 

Wunderlist…
Wunderlist er rigtig god, hvis du elsker at lave noter og gerne vil organisere dem, så du kan finde dem igen. ;-)

weheartit…
Weheartit er minder meget om tumblr, men jeg synes nu at der er noget unikt over dem begge, men det er vel lettere selv af afgøre det. 

Fancy…
Hvis du er velkendt med deres hjemmeside, så kan jeg fortælle dig at deres app, er lige så god. Du finder en masse sjove og utrolige billeder af ting, landskaber, små dingenoter, og nogle af tingene kan man faktisk købe. 

Taptap revenge 4…
Et superfedt spil, som er godt til dem, der ikke er lige så gode til guitar hero. Princippet er det samme som i Guitar hero, men der er kun tre “strenge” at styre, og efterhånden som du spiller samler du point, så du kan få nye sange som du kan spille. Det skal også siges at sangene er et godt mix af kendte og ukendte sange. 

Icy tower…
Icy tower er også et rigtig godt spil. Du skal hoppe op genne nogle forskellige tårne, med forskellige udfordringer undervejs, og så gælder det om at komme så langt op gennem tårnene som muligt. 

Autocorrect epic fail…
Er en virkelig sjov app, for hvem kan ikke lide at læse beskeder, hvor autocorrect slet ikke vil samarbejde.

Filmtrailer…
Hvis du godt kan lide at holde dig opdateret på, hvilke film, der kører i biografen, så er denne app perfekt!

DR radio…
Hvis du er vild med at lytte til DR radio, så kan jeg anbefale denne app.

Radioplay…
En masse forskellige, kendte radiostationer, der er blevet samlet i en app.

Top 100 hits…
Jeg bruger mest denne app, når jeg har brug for at finde noget nyt musik at lytte til. Men den er rigtig god, hvis man også gerne vil følgelig med i, hvad der bliver lyttet til rundt omkring i verden.
Jeg håber I kunne lide dette blogindlæg
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexy Tiger - Køb på Flensborg Julemarked