På jagt efter det perfekte juletræ

Vinter inspiration!!

Hej igen

Så er den første sne endelig faldet! Og der kom da rigeligt af den.
Derfor har jeg sammensat en masse fede outfits til jer, hvor jeg lægger fokus på overtøjet. Håber i synes om dem :-)
Jeg har desværre glemt at gemme linksene til tingene. Men tingene er fundet på de her sider:
asos.com
pixiemarket.com
storets.com
ringsandthings.com
urbanoutfitters.com
topshop.com

Jeg ville dø for at gå i det her sæt (just kidding). Det kan godt være, at bukserne ikke lige er alles kop te, men jeg er vild med dem. Jakken ser også utrolig blød og vamset ud, og med et fint smaragdgrønt halstørklæde, så er man kørerende. 

Dette outfit er jeg personligt helt vild med. Der er noget vintage og western over det. Barok-printet på bukserne er noget jeg har set rigtig meget af denne sæson, og på de her røde bukser, ser det intet mindre end fantastisk ud. De fine detaljer på sweateren giver lige et “touch” af glamour, og jakken er da bare superfed.

Det her er et lidt mere simpelt outfit og helt klart noget jeg kunne se mig selv gå i. Alle farverne deltager mere end en gang og kombinationen af øreringe er da superfed. De grå sko er også lige mig, jeg har et par sko, der minder meget om dem, og jeg bruger dem hele tiden. Solbrillerne har jeg valgt fordi det jo ikke er usandsynligt, at solen skinner om vinteren.

I det her outfit er der også lige et lille “touch” af glamour, med pelsen og den lange jakke. Den grå t-shirt kjole toner lige det hele en smule ned og gør det hele lidt mere afslappet. Ringen er så rå, og går godt sammen med nitterne på kjolen (hvilke i desværre ikke kan se). Man kan egentlig bruge et hvilket som helst par nylonstrømper, jeg synes bare, at dette par satte prikken over i’et.

Her sker der så lidt mere med farverne, og det er jo perfekt når man går de mørkere dage i møde. Støvlerne ville jeg dø for at eje, andet behøver jeg ikke sige. Nederdelen er rigtig rigtig sød. Jeg har egentlig aldrig væres en fan af rum-printet, men den her nederdel er en undtagelse. 
Jeg håber i fik noget inspiration til jeres vintergarderobe, eller ønskeliste. 
SES SNART
KNUS EMMA 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På jagt efter det perfekte juletræ