Nye køb!

Det er lidt tid siden…

Hej igen
Jeg ved godt, at jeg ikke har opdateret bloggen i et stykke tid nu, men lektier, arbejde, skole, orkester osv. har bare været alt for presset, eftersom jeg var bagud med en masse, fordi jeg var syg. Så det har været utrolig svært at få nået det hele, men nu vil der forhåbentlig ske noget mere på bloggen, i løbet af den næste uge. 
Så var jeg til skole-hjem samtale i sidste uge, og I tænker nok, at det rager jer en høstblomst, men så alligevel ikke. For fordi jeg havde klaret mig så godt, så syntes mine forældre, at jeg skulle have en lille overraskelse. Og de besluttede sig for at give mig et PLUS-abonnement på bloggersdelight.dk! Og jeg er overlykkelig, jeg har længe gået og sukket over bloggerne med PLUS-abonnement på bloggersdelight, så det var en perfekt overraskelse mine forældre gav mig, og de har været så støttende gennem hele denne her blogger-proces, og jeg er så glad for at have nogen som dem <3 
MEN… Selvfølgelig vil jeg ikke glemme min dejlige blogspot, så derfor kommer jeg til at blogge på begge steder og det vil stort set være de samme indlæg, men tag endelig og tjek begge, for man ved jo aldrig, hvad der kunne dukke op.
Jeg håber i vil tage et smut forbi emmamolte.bloggersdelight.dk, jeg har nemlig brug for 20.000 sidevisninger om måneden for at blive premium-blogger, så det ville virkelig være en stort hjælp(og hyggeligt), hvis i kiggede forbi :-)
Jeg håber I kunne lide dette indlæg
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye køb!