Artikel #2

August favoritter!

August favoritter!
Så er der endnu en måned, hvor jeg har fundet nogle fede ting som jeg har været helt besat af denne måned :-)

1. Jeg var jo i Irland denne sommer, og der faldt jeg over denne neglelak, der kom i et sæt med 3 andre, hvor jeg faktisk ikke troede jeg ville bruge den så meget som jeg har gjort. Farven er bare perfekt med hvad som helst og så får den ens negle til at se fantatiske ud! Sættet kostede 4 pund, behøver jeg at sige mere?

2. Jeg har denne måned også været helt vild med en kombination af en masse armbånd, jeg også har købt i Irland. Den er rå men stadig feminin og lige min stil! Jeg bruger dem som regel, hvis jeg har noget mere simpelt på, så pifter jeg lige det hele op med min “armbåndskombi” :-)

3. We are never ever getting bak together af Taylor Swift
Jeg har simpelthen været helt besat den her sang siden den kom ud, og musikvideoen havde vidst premiere for et par dage siden og jeg elsker bare alt ved den. Den ligner overhovedet ikke noget af det Taylor Swift før har lavet, men jeg er vild med det.

4. Hummus/humus: Jeg har været helt besat af hummus/humus i denne måned, og jeg kunne sagtens være gået bort af en overdosis, men det smager simpelthen så godt, jeg ved ikke, hvad det er? Nogle kikærter, lidt hvidløg, græsk yoghurt, salt, peber, chili og så har du den perfekte hummus/humus! Jeg spiser det som regel oven på brød eller dypper nogle grøntsager i det, og det smager himmelsk!

5. Jeg fik også sat mig ned og set “A walk ti remember”. Jeg blev virkelig inspireret og rørt af den film, andet kan egentlig ikke beskrive den. <3

6. Hvis i har set videoen fra min tur til København, vil den opmærksomme nok have set, at jeg var en tur på bakken, hvilket var månedens oplevelse. Mine venner og jeg købte tur-bånd, så vi ikke skulle ofre 30-40 kr, hver eneste gang vi havde lyst til at prøve en forlystelse, og det tur-bånd var alle pengene værd, vi løb simpelthen fra forlystelse til forlystelse og prøvede nogle af dem 3x i træk, hvilket kraftigt kan anbefales at gøre ved forlystelsen “Polyppen”(se videoen her! http://www.youtube.com/watch?v=F-LkcxlbRnw). Generelt var hele turen til København, og omegn, bare fantastisk, og jeg ville klart gøre det igen en dag <3

7. Jeg påbegyndte også en af bøgerne, jeg fik i fødselsdagsgave. Titlen er: “Pige i tyverne”og jeg håber virkelig, at der en dag er en, der vil filmatisere den historie, for det ville bare være fantastisk. Jeg vil ikke sige så meget om bogen endnu, for jeg er ikke færdig med at læse den. Men i skal nok holde udkig efter en anmeldelse af den på bloggen :-)

8. Så var jeg også på bagagerumsmarked en af dagene i august, og der faldt jeg over dette “kalkhoved”, hvis man da kan kalde det, det? Men i hvert fald, så købte jeg det (for 10 kr skal det lige siges), og det har fået sin plads på værelset, hvor, hvis jeg selv skal sige det, står ret godt ;-)

9. Favorit video på youtube: Den taler for sig selv, kan stadig få grineanfald ved bare at tænke på den;-) http://www.youtube.com/watch?v=Cyk7utV_D2I

10. Den sidste favorit er min nye frisure! Jeg fik det endelig klippet kort, og jeg er så glad for det <3

Sådan ser det så ud, med og uden krøller :-)

Jeg håber i kunne lide dette post
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Artikel #2