Artikel #1

Ting og sager :-)

Hej igen
Som nogle af jer nok har lagt mærke til, så har jeg fået opdateret “bjælken” foroven. Der et link til min formspring, hvor i er meget velkomne til at spørge mig om hvad som helst :-) Der er et link til min nye tumblr-side, hvor der vil være billeder, og hvad jeg nu ellers finder på, fra dette skoleår. Til sidst er der et link til min youtube side, der vil også snart komme videoer på den, så hold øje med den, for man ved jo aldrig, hvad der muligvis dukker op af inspirerende videoer. Jeg kan sige så meget, at jeg arbejder på en masse sjove projekter, som jeg ikke kan vente med at vise til jer! :-) Jeg vil også gerne lige sige, at jeg gør mit bedste for at holde jer opdateret de fleste steder, men i må meget undskylde, hvis i føler jeg udelukker nogle <3
Hold øje med nye blogposts
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artikel #1