Summer Playlist #2

Nye køb!

Hej igen
Her i torsdags var jeg, sammen med min veninde, inde på cafe, og vi fik da også lige tid til at tage et smut forbi H&M, hvor jeg var så heldig at finde nogle supersøde ting, som er perfekte til efterår og vinter. Hvis du er interesseret i at se, hvad jeg købte, så læs endelig videre :-)

1. Køb er denne vildt fede elastik, som vil pifte enhver knold, eller hestehale, op :-) 49,95 kr

 2. Køb er disse virkelig klasiske, men rockede, øreringe :-) Elsker dem! 29,95 kr

3. Køb er denne strikcardigan, som er perfekt til efterår og vinter. Farven på dette billede er ikke helt rigtig, men nedenstående billede viser den sande farve. 199 kr

Trøjen kan fungere både lukket og åben, og hvis denne kortærmede skjorte er inden under, kan det vist heller ikke gå helt galt ;-)

Nu har jeg endelig fundet en måde, jeg kan bruge mine neonfarvede toppe til efterår og vinter, for denne top toner dem ned, så det ikke er for meget, men heller ikke for lidt.

4. Køb er denne bordeaux striktrøje, som jeg slet ikke kan vente med at hoppe i! Striktrøjen her vil også gå rigtig godt med skjorten, jeg brugte til den blå cardigan. Farven på dette billede er heller ikke rigtig, men, igen, så viser nedenstående billede den ægte farve :-)

Trøjen ville også være perfekt med en lædervest, når vejret (selvfølgelig) bliver lidt koldere.

Sammen med en sød lille nederdel :-) super piget!

Håber i kunne lide dette post. Kommenter endelig og fortæl, hvad jeres nyeste køb er? Og hvis i har nogle ønsker til et fremtidigt post, så skriv dem til mig på min facebookside, linket er oppe i bjælken ;-)
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Playlist #2