Kærlighed

Det er længe siden…

Hej igen
Jeg er ked af at i kun har set instagrambilleder fra mig her det sidste stykke tid, men jeg har aldrig oplevet, at et skoleår har været så stressende som det her (fiy så går jeg i 8.klasse, snart 9. kl !). Der har bare været en hel ekstrem mængde lektier, og det har tit været svært at overkomme det hele, men jeg beder til, at jeg næste skoleår vil få tilrettelagt min tid lidt bedre, så jeg også har tid til at blogge noget mere, for jeg elsker det, og lægge noget mere arbejde i mine posts, for skal jeg være helt ærlig, så har jeg ikke gjort mig helt så umage med det hele, jeg har selvfølgelig ikke udelukket noget, det er bare selve redigeringsprocessen og alt det der “tekniknoget” som jeg har været lidt doven med, for jeg har overvejet at flytte min blog fra tumblr og blogspot og få min egen hjemmeside, og det kræver lidt(meget!) arbejde, men nu må vi se hvad der sker. Nu hvor alle de nye ideer kommer på bordet, så kan jeg jo lige så godt afsløre, at jeg har fiflet lidt med tanken om at lave videoer og podcasts her på bloggen, men det er bare hvilken slags det skal være, måske spørgsmål til unge om mode, livet, skole, det nye skoleår, alt mellem himmel og jord, så hvis i har nogle ideer, så (please) skriv, i kan finde alle de informationer i skal bruge ude i højre spalte. Som i sikkert kan se, har jeg også ændret baggrunden her på bloggen, fortæl mig endelig om i kan lide den, eller om i mere var til den anden, for så skifter jeg da bare tilbage :-) jeg syntes bare, at bloggen havde brug for et nyt look her til sommer, selvom det ikke er så sommerlig en baggrund ;-)
Jeg vil være uden internet og computer i et langt stykke tid :-( fordi jeg skal på sommerferie, men jeg arbejder på at få lavet en masse backups, så jeg bare kan slå dem op fra min telefon, uden at skulle bekymre mig om at skulle skrive på min telefon. Hvad skal i egentlig i sommerferien, hvis i ikke allerede har fået sommerferie?
Jeg glæder mig utrolig meget til at få sommerferie på fredag, og få noget mere tid til at blogge :-)
Håber i får en god sommer, skriv endelig til mig hvis i har nogle spørgsmål eller ønsker om blogposts, så skal jeg sørge for at lave dem, i ved hvor i kan finde mig, men hvis ikke så kig som sagt ude i spalten til højre.
GOD SOMMER!
SES SNART 
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed