Marni for H&M

Februar favoritter

Hej allesammen
Her er nogle af mine favoritter fra februar måned. Jeg er altså virkelig ked af at jeg kun har lavet en af de her slags blogposts, men jeg er en person der holder sig meget til det der fungerer og jeg prøver ikke så mange nye ting, men jeg når jeg føler, at jeg har fundet nogle nye ting som jeg er ret glad ved, så deler jeg dem selvfølgelig med jer.
For det første har jeg været ret vild med at gå, jeg går hjem fra skole og ind til byen, jeg prøver at gå så meget jeg kan, jeg har også lavet en del hjemmetræning, fordi jeg ikke har haft tid til at tage til atletik, og jeg har faktisk været ret glad for det, jeg føler virkelig at det giver noget, jeg tager måske en halv time på kondicyklen eller på løbebåndet, og det kombinerer jeg så med mine gåture hjem fra skole. Jeg har faktisk været så glad for det, at jeg tror jeg vil gøre det til en daglig rutine, selvfølgelig ikke de dage hvor jeg har atletiktræning, men de dage hvor jeg ikke er til atletik. 
Jeg er også begyndt at bruge en ansigtsbørste, sammen med min neutrogena ansigtsvask, og det sammen gør mit ansigt silkeblødt.
Her i februar fik jeg endelig taget mig sammen til at gå ud og købe mig et ur. Jeg valgte et ur hvor der både indgår sølv og guld, så jeg kan have det på med andre smykker så jeg ikke kun behøver have sølv på.


Eurowomans februar udgave har jeg været helt vild med, det er sprængfyldt med inspiration og det er det største nummer de nogensinde har lavet. Jeg har kigget det igennem flere gange og jeg finder virkelig meget inspiration, jeg tror jeg har fundet mit yndlingsblad, of all time :-) 

Jeg har også, af en eller anden mærkelig grund, været helt vild med vindruer, jeg skærer dem i små stykker og hælder yoghurt over dem, om morgenen, sammen med en lille smule müsli uuuhhhhmmm. 

Yndlingsfotoet er dette af min fasters hest Valentin <3

En anden favorit er vejret! Det er endlig begyndt at blive lidt forårsagtigt, solen skinner og det er lidt varmere nu, men ikke varmt nok til at droppe jakken og hoppe i et par shorts(som jeg har set flere gøre her i byen). 


Jeg prøvede også en ny mascara denne måned, maybeline one by one mascara waterproof, og jeg er vild med den, den adskiller min øjenvipper rigtig godt, og den gør det muligt at fifle rundt med den.

Jeg var også på brobygning i denne måned og jeg var på HHX og STX, og jeg endte med at være ret glad for HHX, fagene, lokalerne og lærerene var lige mig, så det er nok der jeg vil være efter 9. klasse :-) Men jeg er dog stadig meget i tvivl for begge steder var virkelig gode. 
Carly Rae Jepsen “Call me maybe” jeg elsker den sang, virkelig god, den fangede mig første gang jeg hørte den :-) 

Jeg skulle spille en koncert med blæseorkesteret og nogle andre orkestre fra andre skoler, vi fik to dage til at lære sangene og om aftenen på andendagen skulle vi spille koncert. Jeg var syg den første dag, så jeg skulle lære alle sangene på andendagen, og det fik selvfølgelig mine læber til at brænde helt vild, så for at mine læber skulle overleve, kørte min mor ud og fandt en helt fantastisk læbepomade som køler læberne af, den er fra Avène og kaldes cold cream.  


Min sidste favorit er head and shoulders shampoo, jeg er altid vendt tilbage til denne shampoo når mit hår bare har levet sit eget liv, den fjerner skel og jeg føler virkelig at den bare renser min hovedbund og fjerner produktrester, jeg elsker den <3

Sunbest kiks har også været en af mine favoritter, jeg elsker dem <3 
Håber I kunne lide dette post
SES SNART
XOXO EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marni for H&M