VAGABOND BOOTS

NEW IN

Hej Igen 

Ville lige dele nogle af mine nyeste (og lidt random) køb. 

Jeg er ikke normalt typen, der er helt vild med søde sager (jeg er personligt mest til salt og chokolade), men jeg er helt afhængig af de her “Chewits” som de hedder og de smager så godt. Så køb dem, hvis du nogensinde falder over dem. 

Hvilken pige ejer ikke en eneste pakke med sticky notes? Jeg var i desperat mangel på disse, for de er så rare at have, hvis man lige kommer i tanke om noget man skal huske. 

De her små elastikker er super smarte, til fletninger eller lignende. 

Jeg faldt over denne Essie neglelak og jeg har faktisk længe ledt efter sådan en farve her, så den skulle selvfølgelig med hjem. Jeg skal nok lige lave et indlæg, hvor I kan få et bedre indtryk af farven.

Min gamle EOS læbepomade er næsten brugt helt op, så tænkte lige jeg måtte anskaffe mig en ny, eftersom de er så gode og virkelig gør ens læber silkebløde. 


Hvis ikke har prøvet at smage det er “frugt vand”, så gør det! Det smager så godt og er faktisk rimelig forfriskende. 

Det var sådan set det, som sagt en rimelig mærkelig blanding og intet tøj desværre, men jeg spare lige i øjeblikket op til efterårsferien. Så har butikkerne forhåbentlig også fået nogle flere, fede efterårsvarer ind. 

Håber I kunne lide dette indlæg
SES SNART 
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAGABOND BOOTS