WHITE AND FUZZY

VAGABOND BOOTS

Hej Igen 

Jeg er åbenbart inde i en fase, hvor jeg genfinder en masse fede “items” i mit klædeskab, og det er altid vildt nice, for så har man ikke trangen til hele tiden at købe nyt, det er nemlig den trang de genfundne items udrydder. 

Men denne gang er det disse sko fra Vagabond, som jeg købte i genbrugen for halvandet år siden. Jeg ved som sædvanlig ikke, hvorfor jeg ikke fik gået i dem, men nu er det stort set de eneste sko jeg går med (næst-efter mine flatforms fra asos). 


Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART 
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE AND FUZZY