FEELING ORANGE...?

WHITE AND FUZZY

Hej Igen 

Denne her cardigan har egentlig hængt i mit skab siden foråret, og jeg tror kun jeg har brugt den 1 gang! Men jeg aner ikke, hvorfor jeg ikke har brugt den noget mere. Så i går, da jeg som sædvanlig stod foran mit skab og ikke kunne finde ud af, hvad jeg skulle have på, fik jeg øje på denne her, og tænkte jeg ville give den en chance. Så det gjorde jeg, og det resulterede i, at jeg nok kommer til at bruge denne cardigan langt mere end jeg hidtil har gjort. 

Har I fornylig genfundet et vildt fedt stykke tøj i jeres klædeskab?

Jeg købte også denne toilettaske fra Søstrene Grene i slutningen af sommerferien, da jeg ødelagde den jeg havde før (ved at komme at for meget krigsmaling ned i den selvfølgelig). 

Jeg har altid været vild med Søstrene Grene’s toilettasker, for de er vandtætte og lavet ud af en slags voks-marteriale som er dejlig nemt at gøre rent, så de kan anbefales.  

Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEELING ORANGE...?