MANGLER INDLÆG

FEELING ORANGE…?

Hej Igen 

Ved ikke lige hvorfor, men jeg havde bare en trang til at se noget farve, så jeg lavede i går denne collage. 
“Hvorfor lige orange?” – tænker i nok, og jeg ved det faktisk ikke, det er bare en farve som jeg synes altid er så opmuntrende og varm. Den minder mig også om bladene, når de begynder at falder af træerne om efteråret, og efterår er min favorit sæson. Men jeg tror det er noget underbevidsthed, der er skylden i denne collage.  


Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART 
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGLER INDLÆG