VINTAGE COLLAGE #1

MANGLER INDLÆG

Hej Igen
Jeg er så utrolig ked af, at jeg ikke har blogget i et stykke tid. Men jeg er lige startet på gymnasiet og jeg skal lige finde min rytme, før i igen vil se indlæg fra mig, stort set hver dag.
Men det er ikke kun mangel på tid, der gør, at jeg ikke har blogget. Jeg mangler nemlig ideer! Og det er det værste, der kan ske for en blogger, for jeg vil så gerne lave nogle indlæg til jer, men jeg har ingen ideer! Det samme gælder ideer til nye videoer. Så kort sagt er jeg altså gået tør på ideer. Så det ville være vildt nice, hvis i måske gad komme med nogle ideer, enten via kommentarfeltet under indlægget, eller twitter, tumblr eller facebook. 
Det vil virkelig være rart også at få lidt input fra jer, der læser med, så i får en større indflydelse på bloggen. 
Så kom endelig med en masse forslag eller ønsker. Det vil virkelig betyde meget <3
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTAGE COLLAGE #1