SNEAK PEAK

INTERVIEW MED JANE AAMUND – ANMELDELSE

Hej Igen

Så er jeg klar med endnu en ny anmeldelse til jer. 
Jeg færdiggjorde for lidt siden denne bog af Cecilie Frøkjær, hvor hun i tre dage har boet hos Jane Aamund og interviewet hende. Og det er der kommet en rigtig god bog ud af må jeg sige. 

Lidt om Jane Aamund…
Jane Aamund er en meget kendt dansk forfatter født i 1936. Hun er bl.a. kendt for trilogien “Klinkevals”, romanerne “Colorado Drømme” og “Oven Vande”. Hun skriver meget ud fra sine egne oplevelser og erindringer (hvilket jeg personligt synes er utrolig tankevækkende). 
Flere af hendes romaner er også filmatiseret. 

Bogen giver et rigtig godt indblik i, hvordan det var at være ung i Danmark i 1940’erne og 1950’erne. Bogen sætter også perspektiv på tingene i ens eget liv, for Jane Aamund har været igennem en del i sit liv. Men udover at være lidt vemodig, så bringer bogen også lidt fnis med sig eftersom Jane Aamund lader til at være en dame, der taler lige ud af posen og ikke lægger skjul på noget, og det kommer også tydeligt frem i bogen.

Bogen er i princippet et langt interview, dog afbrudt af nogle få sider, hvor Cecilie Frøkjær fortæller lidt om, hvad de laver de tre dage hun opholder sig hos Jane Aamund. Der også altid en lille indledning i starten af hvert kapitel, så man bliver sat ind i, hvilke emner der bliver berørt i dette kapitel. 

Bogen er let læst, nem at forstå og selvom den nok ikke lyder så spændende, så kan den sagtens anbefales til folk, der er fra 8. klasse og opefter. Den kan læses af alle!  
Det er helt sikkert også en bog jeg vil tage frem en gang imellem for lige læse et par kapitler og minde mig selv om at se “lyset i livet”.   
Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART 
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEAK