SUMMER WISH-READING

ANMELDELSE: Tak for alle minderne – Cecelia Ahern

Hej Igen

Her kommer jeg så med en lille boganmeldelse til jer.

Bogen hedder som skrevet “Tak for alle minderne” og er skrevet af Cecelia Ahern, som er min absolutte yndlingsforfatter. Hun skriver de bedste bøger, hun har også skrevet “P.S. Jeg elsker dig” så den historie kan man takke hende for. Hvis man kun har set filmen, kan jeg dog anbefale at læse bogen eftersom den er lidt anderledes, men stadigvæk rigtig, rigtig god.

Men for at komme tilbage til “Tak for alle minderne”, så handler den om en kvinde ved navn Joyce, som er gravid, men mister barnet. Det beskrives ikke som sådan, hvorfor hun mister barnet, man får bare at vide, at hun falder ned ad trappen, da hun skal tage telefonen. På hospitalet giver de hende en blodtransfusion og efter den blodtransfusion, har hun mærkelige drømme om mennesker hun ikke kender, hun kan tale sprog som hun aldrig nogensinde har lært, og da hun møder en mand ved frisøren føler hun en underlig forbindelse mellem dem. 
   Samtidig i bogen, bliver vi introduceret for en mand ved navn Justin, som er flyttet til England for at kunne være tæt på sin datter, efter skilsmissen med hans kone. Justin holder af og til forelæsninger i Irland (hvor Joyce også bor) på Trinity College, om kunst og arkitektur, han taler fransk, italiensk og græsk, og har været medforfatter til flere bøger om kunst og arkitektur. Ved en forelæsning møder Justin Sarah, som er læge og sørger for at tage imod bloddonationer. Sarah overtaler Justin til at give en bloddonation, men kort tid efter donationen føler Justin at et stykke af ham mangler, og da han møder en kvinde ved frisøren føler han at han kender hende og at de på en eller anden måde er forbundet. 

Jeg håber dette lille resume gjorde jer nysgerrige på resten af bogen, for jeg kan godt sige jer, der er meget mere til historien end det her. 
Bogen bringer både grin og gråd med sig og er perfekt som sommerlæsning.

Håbe I kunne lide dette indlæg
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER WISH-READING