ØEN DAG 3

BACK TO BLOGGING + OOTD

Hej Igen 

Jeg ved godt det er utrolig lang tid siden jeg sidst skrev et indlæg. Men min undskyldning er, at jeg har været på sommerferie og kom hjem i tirsdags, men skulle holde lav profil så vi kunne overraske min mormor på hendes 70 års fødselsdag :-) Jeg vil dog lige forsvare mig selv og sige, at jeg havde forberedt en masse indlæg til jer, men jeg havde ingen internetforbindelse på hele turen, så den plan blev ligesom ikke til noget.

Men nu er jeg tilbage og klar med en masse indlæg til jer. 
Til at starte ud med får i lige et lille “outfit of the day” fra min mormors fødselsdag. 

Jeg undskylder endnu en gang for at alt er fra H&M. Jeg gør det ikke med vilje. 

 Bukserne er fra H&M 

Håber I kunne lide dette indlæg 
SES SNART
KNUS EMMA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØEN DAG 3